Befektetőknek

Folyamatosan fejlődő üzleti környezet

A Váci úti üzleti negyed sikertörténete töretlen: a beruházók jelenleg is számos, a legújabb zöld technológiákat is alkalmazó irodaházat avatnak és építenek a környéken.

A folyamatos fejlesztések az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően az új lakásunk értékét hosszútávon növelik. Mindemellett a multinacionális cégek vonzotta sok tízezer munkavállaló potenciális bérlője is lehet ingatlanunknak.

 
 

Értékálló befektetés

A Kassák Residence finanszírozó bankja az OTP Bank.

Európában a lakások értéke töretlenül emelkedik. Napjainkban a hosszútávra bérbe adható lakások jelentik az egyik legstabilabb befektetési formát a magánbefektetők részére. A kiváló elhelyezkedés, az üzleti negyed közvetlen közelsége, a SMART otthon kialakítás, valamint a mindenki számára elérhető közösségi funkciók teszik a Kassák Residence-t egy olyan kiemelkedő városi otthonná, amelyet könnyen lehet hasznosítani a lakások átadását követően.

A LIVING property management szolgáltatása pedig a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításától kezdve a bérbeadáson keresztül a lakás folyamatos hasznosításáig teljes körű segítséget nyújt a tulajdonosnak, a kiemelkedő hozam garantálása mellett.

Ajánlatkérés és hírlevél feliratkozás

+36 1 80 80 888   sales(at)kassakresidence(dot)hu

Ajánlatkérés (0)