Hírek

 • 2018.06.13 - 15:27
   

  Az okos technológia is az alapfelszereltség része XIII. kerületi Kassák Residence lakóparkban

  A CSOK-nak és az áfacsökkentésnek köszönhetően újabb és újabb lakóparkok épülnek, és bizony a legtöbb fejlesztésben igencsak meg is kérik az árát az új építésű lakásoknak. Ezért az árért cserébe pedig a kulcsok kézhezvételekor sokszor csak annyival kapunk többet, hogy nem használt, hanem új építésű lakásba költözhetünk, ami műszaki, energiahatékonysági szempontból is csak azt a szintet üti meg, ami minimálisan elvárható.

  Elolvasom

 • 2018.06.07 - 11:39
   

  Van olyan lakópark, ahol az ember áll a középpontban!

  Ma, amikor a lakóparkok gombamód nőnek ki a földből, és a legtöbb fejlesztés a költségek lefaragásáról, az épületek tervezésének leegyszerűsítéséről szól, nehéz olyan projektet találni, amely valami pluszt tud nyújtani, ahol az emberek tényleges igényeire is odafigyelnek.

  Elolvasom

 • 2018.05.26 - 12:17
   

  Otthon és közösség egy helyen, egy egyedülálló fejlesztésben

  A közösségi élet egyre fontosabbá vált az elmúlt években az emberek számára, s míg kezdetben csak gondolatokat, élményeket osztottunk meg a közösségi oldalakon, később létrejöttek olyan szolgáltatások, melyek az emberek autóinak, főztjének, vagy szállásának a megosztását célozták.

  Elolvasom

 • 2018.05.24 - 10:05
   

  Urbánus, „közösségi” lakópark épül a XIII. kerület frekventált részén

  Elindult az egyedülálló közösségi szolgáltatásokat nyújtó Kassák Residence építkezése

  Elolvasom

 • 2017.12.18 - 13:39
   

  Lakásfejlesztésbe kezd a WING

  LIVING

  Elindítja első lakóingatlan-fejlesztését a WING Zrt.: a XIII. kerület szívében megvalósuló Kassák Residence egy smart otthonokat kínáló lakópark, amely elsősorban a modern városi életformát választó fiatalokat célozza meg. A mintegy 700 lakásos projekt első ütemében két épületben összesen 230 lakás építése kezdődik meg 2018. első felében, a lakások nyilvános értékesítése 2018. január elején indul.

  Elolvasom

Ajánlatkérés és hírlevél feliratkozás

+36 1 80 80 888   sales(at)kassakresidence(dot)hu

Ajánlatkérés (0)